söndag.. söndag..

mycket, mycket seg dag. jag har varit ut ynka två gånger! första svängen till miss mac och hämtade hem någon slags föda. ni som bor i stan vet ju vilket "härligt" promenad väder vi har haft..
det var inte så spännande att vingla dit med två understimulerade hundar. men man får ha ledigt tycker jag! om de har lite tråkigt en dag? tränade lite fot för att lindra samvetet.

måste betygsätta miss mac´s pizza. ett plus att den var slizad och jag sparade lite disk.
hårda kanter är inte heller bra.
3 av 5. helt klart värt, men inte så spännande. helt oky bakis pizza!

jag har gett true blood en andra chans. är på andra säsongen i mitten just nu. har kört genom two and a half men tidigare också. när true blood är färdig körd måste jag hitta något nytt. tips?
jag funderar på supernatural eftersom björn tyckte att det var en schysst serie. han brukar nästan alltid ge bra tips förutom när han tyckte att jag skulle se califonication. uäk.



jag har också försökt ta bort bakiskänslan som är väldigt påtaglig. jag slog tillbaka och tände ljus i hela lägenheten i stort. bara tv:n som ljuskälla bortsett från alla ljus :)
ååh det kommer bli en mysig höst och snart vinter. jag vill bona till balkongen också. stoppa renskinn eller liknande på några slags bänkar. inreda så det påminner om en liten igloo? bakisidéer när de är som bäst, right? :)

nää jag ska fortsätta hinka coca-cola och se true blood.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback