Dag 03 – Mina föräldrar

jag har hittat en julklapp till mamma nu - Äntligen! lite finare och dyrare än vanligt, men jag hittar så dåligt här. jag är alltså kvar i stockholm.
pappa har jag inte en snusning om :/
jag tror bara de blir glada för det mesta faktiskt.

jag tror att vi ska åka till kista gallerian om en stund. mia ligger och snusar på soffan och jag dricker julmust.
igår var vi på patricia och åt, asbra mat!! sen gick jag och pp vidare på söder, en riktig krogrunda! en öl på ett ställe och sen vidare. fick träffa en skådespelare som var med i road tho recovery också... :) damnit. jag dog lite lätt inombords. det lugnade ner sig rejält när jag (dum nog) frågade åldern... jag ville ju fan inte ens veta.

annars har jag mest knallat runt och kollat på saker. jag har köpt klart till jonatan nu och till mamma. bara de där två konstiga klapparna som stör mig, jag har Ingen aning. blir lite enklare att veta vem klappen ska till, men en liten utmaning kanske kan vara kul.

what else? det är kul att titta på mias mage och knalla runt här. men lite längtar jag hem. sorgligt nog är det till hundarna som jag längtar mest till när jag knallar runt. jag är så van att gå med dom hela tiden. fast det betyder ju inte att jag inte saknar jonatan :) klart jag gör. men det känns ovant att gå utan att ha två svansar vid ens sida. på lördag ska jag (efter typ 18 avbokningar) på introduktion med tjejerna! kommer bli kul. tur att det är kl.14 så jag tar mig dit också :P

just ja, imorgon 09:00 ska jag spå mig!

nje. jag orkar inte skriva mer nu.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback