det börjar dra ihop sig..

på måndag är det starten på hundveckan, den sista! den här sommaren har gått väldigt snabbt, betydligt snabbare än den förra. vi har inte ens varit någonstanns under sommaren. jag som var så sugen på att åka till gotland, stockholm, dalarna, finland, byske, stora stenträsket osv osv.. listan är väldigt lång.

en resa till stockholm ska vi väl ändå lyckas klämma in? höst i stockholm hade varit mysigt. det återstår att se. det är totalt värdelöst att jonatan har semester när jag har nattvecka och hundvecka! de två absolut sämsta veckorna lyckades han pricka in. morr..

igår var det sista helgen shaun är i sverige. på tisdag flyger han hemåt igen, precis när vi blivit vana vid att ha honom här! vi förfestade på björx några stycken innan vi tog en taxi till allstar. hängde där tills lamporna tändes, det var länge sen! jag mår hyffsat bra idag, efter en dusch och lite coca-cola börjar jag bli människa.
det hjälper inte till att jonatan och pp sitter med varsin öl i vardagsrummet och lyssnar på youtube. vi får se om jag också tar en kall, just nu är jag nöjd med min coca-cola burk!

jag har varit en repa på stan också, en lugn sväng! köpte äntligen nya underkläder!! i love sale ;)
min första chantelle bh införskaffades! WOHO!

nje. jag ska försöka använda min locktång för första gången. jag har haft den i säkert ett år nu, det börjar bli dags! jag blev inspirerad av marias fina lockar igår! (maria hon jag jobbar med, inte kusin)
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect adidas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback