self-analysis

jag försöker att lära mig att slappna av. jag stressar och blir konstig.
bara en sån sak att bara åka med i bilen. jag engagerar mig i detaljer och om jag utför en del i en större uppgift kan jag inte bara koncentrera mig på mitt, utan tänker vidare på vad som händer runt om. jag skulle kunna tänka mig att det kan beskrivas som kontrollfreak, fast utan att prata. bara att veta och "se" vad som händer istället för att springa runt och styra och ställa.
 
allting som jag gör, försöker jag göra så snabbt som det går. stressar genom allt fast jag inte har bråttom. stressar kanske är fel ord, jag skyndar mig. som att jag tävlar emot mig själv. jag tror att det är därför jag kan uppfattas som slarvig för att jag skyndar mig så mycket. jag lagar mat som går fort för jag blir så stressad annars. jag tänker förbi saker jag som pågår just nu och "väntar" på det som kommer och gör mig förbredd på det. även om det är en så enkel sak som att äta middag och tänka "snart äter vi efterrätt".
 
det är inte hela hela tiden jag tänker och gör sådär. men väldigt ofta kommer jag på mig själv. jag tror att jag tänker för mycket. jag tänker så mycket att det blir fel när jag pratar för att jag tänker så mycket, förstår ni? jag tänker långt förbi det jag pratar om och står bara och spottar ut ord till slut. jag tror att jag kan uppfattas som nervös, men jag tänker bara. det är inte därför jag skriver om det nu, för att jag är rädd för hur jag uppfattas. vill bara se vart det här leder. 
kom ihåg att det var här ni hörde det först
 
respect my thoughts
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback